Lektoriranje diplomskih nalog

Lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih disertacij je storitev, s katero se ukvarjam več kot 25 let. Ponudba za lektoriranje vključuje tudi brezplačen tehnični pregled, v okviru katerega odpravimo številne tehnične nepravilnosti vaše naloge.

Lektura diplomske naloge je posebna vrsta jezikovnega pregleda, kjer je treba poleg pravopisa ter slovničnih in jezikovnih pravil upoštevati tudi navodila šole za pisanje nalog. Čeprav bi jezikovna pravila morala enotno veljati za vsa besedila, imajo nekatere šole svoje zahteve glede pisanja besedila.

Posebnosti lektoriranja diplomskih

Fakulteta za management Koper in Ekonomska fakulteta v Ljubljani na primer zahtevata pisanje besede management, čeprav imamo na voljo zelo lepo slovensko različico menedžment. Ekonomska fakulteta in Visoka šola za upravljanje in poslovanje iz NM imata posebna navodila glede pisanja naloge v sedanjem času (namesto v preteklem ali prihodnjem). Podobne zahteve postavljajo tudi druge fakultete in lahko ste prepričani, DA POZNAMO VSE!

Dosegljivi smo 24/7!

Za naročilo lektoriranja diplomske naloge ali drugega besedila pošljite povpraševanje po e-pošti ali nas pokličite na 031/456-445 ali 040/900-066.

Zagotavljamo kakovostno lektoriranje diplomskih nalog in podporo tudi po opravljeni storitvi.

Naročite lektoriranje:

040/900-066 ali 031/456-445

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.