Reference

Odkar sem pred več kot 25 leti diplomirala na Pedagoški fakulteti v Mariboru, sem lektorirala in oblikovala več kot 1000 diplomskih in magistrskih nalog, doktorskih disertacij, knjig, priročnikov, spletnih strani ter v in iz angleškega jezika prevedla številna strokovna in publicistična besedila. Imam številne reference, v nadaljevanju pa navajam le nekatere od dragocenih strank, študentov.

Stranke največkrat pohvalijo moj profesionalni odnos do dela, kakovostno lektoriranje, hitrost, doslednost in pripravljenost za pomoč, ko jo potrebujejo. Še posebej pa so navdušene, ker pri lektoriranju upoštevam navodila njihove fakultete za pisanje in oblikovanje nalog.

Reference za lektoriranje diplomskih nalog:

»Najlepša hvala za sodelovanje in pomoč. Priporočim vas naprej!!! ;)« Mirsa Delić, Fakulteta za upravo

»Zelo ste se potrudili z lektoriranjem diplomske naloge, za kar se vam najlepše zahvaljujem.« Monika Bernard, DOBA.

»Hvala za hitro in kakovostno lektoriranje; vas bom priporočila sošolcem!« Maruša Švegelj, Filozofska fakulteta, Oddelek za prevajalstvo

»Hvala za vse, zelo sem zadovoljna z vašim delom in hitrostjo ter opombami.« Maja Brovč, Biotehniki center Naklo.

»Najlepša hvala za vaš trud. Vas bom priporočil sošolcem in sošolkam! :)« Iztok Škrabl, Fakulteta za komercialne in poslovne vede Celje.

»Nisem si mislila, da mi boste tako zelo olajšali delo. Kazala ste oblikovali u nulo, da ne govorim o navajanju virov. Tako se dela!« Sara R., Ekonomska fakulteta