Tehnični pregled diplomskih nalog

Vsem študentom, ki pri nas naročijo lektoriranje, pripada tudi brezplačen tehnični pregled diplomske ali druge naloge. To pomeni, da pozornost posvetimo tudi navodilom za pisanje nalog vaše šole ter nalogo pregledamo skladno z njimi. Številne nepravilnosti odpravimo, na nekatere pa vas zgolj opozorimo oz. jih odpravimo proti doplačilu.

Vsaka šola ima svoja navodila in mi jih zelo dobro poznamo. Če boste lektoriranje naročili pri nas, boste prihranili veliko časa in zamudnega dela z oblikovanjem.

Tehnični pregled diplomske naloge po meri

Odpravili bomo nepravilnosti, povezane z robovi, obliko pisave, navajanjem virov in literature, citiranjem, naslovnico, platnico in razmiki med vrsticami. Če bomo opazili nepravilnosti pri številčenju strani, kazalih in slogih naslovov poglavij, postavitvi za obojestranski tisk (zrcalni robovi) ter glavi in nogi, vas bomo na te opozorili v ločenih opombah. Po želji pa se lahko odločite, da vam tudi to uredimo proti doplačilu. Za cene teh storitev kliknite TUKAJ.

Pri tehničnem pregledu nalog si pridržujemo pravico, da vas na nekatere napake, ki jih sicer brezplačno odpravimo, zgolj opozorimo. To naredimo, če je naloga podpovprečno urejena in urejanje na primer robov poruši celotno zgradbo diplomske naloge. V primeru, da imate popolnoma neoblikovano nalogo, si oglejte ponudbo za oblikovanje naloge.

Česa ne počnemo pri tehničnem pregledu

V okviru tehničnega pregleda literature in virov ne iščemo namesto vas (internet, knjižnice), ampak uredimo zgolj tiste, ki ste jih že navedli. Prav tako ne oblikujemo tabel, grafov, slik, shem in prilog. Oblikovanje tega se doplača po predhodnem dogovoru.

Stik:

040/900-066 ali 031/456-445

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.